ĐỀ THI TIẾNG ANH LỚP 7 HỌC KÌ 2 CÓ ĐÁP ÁN

  -  
*
tủ sách Lớp 1 Lớp 1 Lớp 2 Lớp 2 Lớp 3 Lớp 3 Lớp 4 Lớp 4 Lớp 5 Lớp 5 Lớp 6 Lớp 6 Lớp 7 Lớp 7 Lớp 8 Lớp 8 Lớp 9 Lớp 9 Lớp 10 Lớp 10 Lớp 11 Lớp 11 Lớp 12 Lớp 12 Lời bài bác hát Lời bài hát tuyển chọn sinh Đại học, cao đẳng tuyển sinh Đại học, cđ

Đề thi học kì 2 tiếng Anh lớp 7 có đáp án (5 đề)


cài xuống 24 1.397 20

Tài liệu bộ đề thi tiếng Anh lớp 7 học kì 2 có đáp án năm học tập 2021 - 2022 tất cả 5đề thi tổng vừa lòng từ đề thi môn giờ đồng hồ Anh 7 của các trường thpt trên toàn quốc đã được soạn đáp án cụ thể giúp học sinh ôn luyện để đạt điểm trên cao trong bài thi học kì 2 giờ Anh lớp 7. Mời các bạn cùng đón xem:


Đề thi học tập kì 2 tiếng Anh lớp 7 tất cả đáp án (5 đề) - Đề 1

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo ra .....

Bạn đang xem: đề thi tiếng anh lớp 7 học kì 2 có đáp án

Đề thi học kì 2

Môn: giờ đồng hồ Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề số 1)

I. Choose the best answer( A, B, C or D ) to lớn complete these sentences.

1. Most teenagers are ..................... Detective stories.

A. Interested about B. Fond of

C. Excited on D. Go on

2. Tan: It’s hot in here. - Lan: Ok. I ..................... On the air conditioner.

A. Turned B. Khổng lồ turn

C. Turning D. Will turn

3. His mother won’t be at home tomorrow. ..................... .

A. Neither won’t he. B. Either will he.

C. He won’t either. D. He won’t.

4. Peter: How ..................... Is your daughter?

→ Sue: Only 50 kilos. She’s a bit underweight.

A. Pounds B. Heavy

C. Weight D. Tall

5. Excuse me! Is there a bus stop ..................... Here?

A. At B. Near

C. From D. With

6. The doctor examined him & ..................... His temperature.

A. Took B. Made

C. Did D. Take

7. Her mother works ..................... Hours than her father does.

A. A few B. Less

C. Much D. More

8. ..................... Cards is one of Barry’s hobbies.

A. Collects B. Collected

C. Collecting D. Collector

9. My grandfather doesn’t lượt thích living in the city. The noise ................... Him awake at night.

A. Takes B. Keeps

C. Gives D. Does

10. Can you teach me ..................... “thank you” in Chinese?

A. How lớn say B. How say

C. Saying D. Lớn say

11. Liz: ..................... Should I go to lớn the dentist?

→ Daisy: Twice a year.

A. How long B. When

C. How often D. How far

12. Mary: ..................... Going swimming?

→ Clark: That would be great.

A. Shall we B. How about

C. Let’s D. Shall you

13. I prefer swimming in the sea ..................... The pool.

A. At B. On

C. In D. To

14. Mark: When did he move here?

→Twin: He ..................... In 2004.

A. Moving B. Moved

C. Khổng lồ move D. Moves

* Circle the wrong use of words

15.Nobody(A)likehim(B)becausehe(C)alwayslooks(D)untidied.

16.In the(A)afternoon, the(B)chickensproduce(C)lesseggs(D)thanin the morning.

17. Lan: ................ Does Nga always get good marks?

→ Hoa: Because she studies hard.

A. What B. When

C. How D. Why

18. Jacques Cousteau is the ..................... Of the deep – sea diving vessel.

A. Invent B. Inventor

C. Invention D. Invents

19. We ought ..................... Carefully.

A. To lớn drive B. Drive

C. Driving D. Drives

20. He plays soccer very ..................... .

A. Good B. Skillful

C. Well D. Skill

II. Arrange these words khổng lồ make meaningful sentences.

1.What / did / you / lunch / eat và drink / for / yesterday/ ?

………………………………………………………………………………………

2.programs / What / TV / want / vày / to / you / see / ?

………………………………………………………………………………………

3.you / Would / khổng lồ / the movie / this week / lượt thích / go / to?

………………………………………………………………………………………

4.ought / I / finish / khổng lồ / this question / Math tomorrow / for

………………………………………………………………………………………

III. Match the questions và the answers.

1.What’s his full name?

a.He goes lớn Quang Trung School.

2.What is his age?

b.He’s 40 kilos.

3.Which school does he go to?

c.He’s 14 .

4.Where does he live?

d.Nguyen Van Hung.

5.What’s his weight?

e.He’s 1.50 meters tall.

Xem thêm: “ Sơ Thảo Lần Thứ Nhất Những Luận Cương Về Vấn Đề Dân Tộc Và Vấn Đề Thuộc Địa

6.How tall is he?

f.12 Tran Phu Street.

IV. Read the dialogue then answer the questions.

Ba:Do you watch TV, Nga?

Nga:Not often. There aren’t many good programs for teenagers.

Ba:What kind of programs vì you like?

Nga:I like to watch programs about teenagers in other countries. I want to lớn know what they do, what they wear, what music they like.....

Ba:There are some programs for young people.

Nga:But older people make them. They don’t know what we like.

Ba:I lượt thích sports shows, cartoons & movies.

Nga:I don’t really like watching sports – I prefer taking part in them. & most of the movies on TV are very old.

Ba:There are plenty of music programs.

Nga:Yes, there are. But they don’t play the kind of music I like.

Ba:What are you going to vì this evening?

Nga:Well, I am not going to watch TV. I’m going to lớn listen lớn the radio & maybe read a book.

1.Does Nga watch TV a lot ?

………………………………………………………………………………………

2.What does Ba lượt thích to watch on TV?

………………………………………………………………………………………

3.What does Nga like to watch on TV?

………………………………………………………………………………………

4.Why doesn’t Nga lượt thích music programs on TV?

………………………………………………………………………………………

5.What is Nga going to vày this evening?

………………………………………………………………………………………

V. Read then complete the passage with given words.

Moderation eat healthy guidelines variety

What does a “ balanced diet ” mean? It means you eat a ...................... (1) of foods without eating too much anything. ...................... (2) is very important. Eat the food you enjoy, but don’t have too much. This will help you stay fit và ...................... (3). Don’t forget about exercise either! We all need exercise. Follow these ...................... (4) và enjoy the food you ...................... (5) – that is the key to lớn a healthy lifestyle.

*

Đáp án & Thang điểm

I. Choose the best answer( A, B, C or D ) to complete these sentences.

1. B

2. D

2. D

2. D

5. B

6. A

7. D

8. C

9. B

10. A

11. C

12. B

13. D

14. B

15. A

16. C

17. D

18. B

19. A

20. C

II. Arrange these words lớn make meaningful sentences.

1.What did you eat & drink for lunch yesterday ?

2.What TV programs vị you want to lớn see ?

3.Would you like to go to the movie this week ?

4.I ought khổng lồ finish this question for Math tomorrow .

III. Match the questions & the answers.

1 - d

2 - c

3 - a

4 - f

5 - b

6 – e

IV. Read the dialogue then answer the questions.

1.No, she doesn’t.

2.He likes sports shows, cartoons & movies.

3.She likes to lớn watch programs about teenagers in other countries. She want lớn know what they do, what they wear, what music they like....

4.Because they don’t play the kind of music she likes.

5.She is going to listen to the radio and maybe read a book.

V. Read then complete the passage with given words.

1.variety

2.moderation

3.healthy

4.

Xem thêm: Top 10 Trang Web, Phần Mềm Giải Hệ Phương Trình Online Miễn Phí, Chính Xác

guidelines

5.eat

…………………………………………………