Bài Tập Tiếng Anh Lớp 11 Có Đáp Án

  -  

Trong nội dung bài viết này, KISS English sẽ share cho các bạn những bài xích tập tiếng Anh lớp 11 tất cả đáp án tuyệt và chọn lọc. Hãy quan sát và theo dõi nhé.

Bạn đang xem: Bài tập tiếng anh lớp 11 có đáp án

Xem ngay cách nắm ở trong lòng 12 thì trong giờ đồng hồ Anh tại đây:


Video phía dẫn bí quyết nắm nằm trong lòng 12 thì trong giờ Anh | Ms Thuỷ KISS English

Ngữ pháp tiếng Anh 11 khá khó khăn và các bạn phải tập trung rèn luyện thật các để cầm cố vững những kiến thức quan tiền trọng. Trong bài viết này, KISS English sẽ share cho các bạn những bài xích tập giờ đồng hồ Anh lớp 11 có đáp án hay và chọn lọc. Hãy theo dõi nhé. 


Bài Tập giờ đồng hồ Anh Lớp 11 tất cả Đáp Án (Trắc Nghiệm)

*
Bài Tập giờ đồng hồ Anh Lớp 11 có Đáp Án (Trắc Nghiệm)

1. The pop singer sings very ­­_______.

A. Beautified B. Beautifully C. Beauty D. Beautiful

2. Mr. Brown ­­_______ in the company for 5 years before he moved there.

A. Worked B. Has worked C. Works D. Had worked

3. Martin denied ­­_______ the man on the day of the crime.

A. To lớn have seen B. Lớn see C. Having seen D. Of having seen

4. It was ­­_______ a difficult question that we couldn’t answer it.

A. Too B. So C. Very D. Such


5. I retired when I was sixty and now I’m living on my ­­_______ .

A. Wages B. Pay C. Pension D. Salary

6. My grandpa is the most conservative person in my family. He never ____ about way of life.

A. Gives his opinion B. Changes his mind

C. Express his view D. Keeps in mind

7. Anna often dresses ______ when going to lớn the parties in order to lớn attract her friends’ attention.

A. Plainly B. Properly C. Flashily D. Soberly

8. All students _______ wear uniforms at school because it is a rule.


A. Should B. Have khổng lồ C. Ought to lớn D. Must

9. You ____ finish your homework before you go lớn bed.

A. Must B. Have khổng lồ C. Could D. Oughtn’t to

10. This drink isn’t beneficial for health. You ____ drink it too much.

A. Should B. Ought khổng lồ not C. Ought not lớn D. Mustn’t

11. All three boys seem to fall ____ over heels in love with her.

A. Head B. Heart C. Mind D. Soul

12. She says she has kissed và ____ up with Nigel, và the reunion was a fun night.

A. Caught B. Done C. Made D. Took

13. Due lớn financial conflict over the years, they decided khổng lồ get ____.

A. Divorced B. Engaged C. Married D. Proposed

14. “Do you mind if I sit next to lớn you?” – “____”

A. Don’t mention it. B. My pleasure.

C. No, not at all. D. Yes, why.

15. “Hello. ____” – “Hello. Hold on please. I get you through.”

A. Can I meet Mr Green?

B. Can I take Mr Green’s number?

C. May I speak to lớn Mr Green?

D. Where is Mr Green’s room?

16. The government must take ____ action against environmental pollution.

A. Important B. Unstable C. Decisive D. Soft

17. My teacher always gives me advice ____ suitable career in the future.

A. Choosing B. To lớn choose C. Choose D. Not lớn choose

18. We’re ____ to announce that you were selected lớn be our new faculty manager.

A. Happily B. Unhappy C. Happiness D. Happy

19. It is unnecessary for ____ to bởi vì this task. It’s not ours.

A. We B. Us C. They D. Our

20. The chef tastes the meat ___________ before presenting it to lớn the Minister.

A. Cautious B. More cautious C. Cautiously D. Much cautious

21. _________ is a family group with a close relationship among the members that includes not only parents and children but also uncles, aunts, grandparents, etc.

Xem thêm: Số Đếm Tiếng Anh Từ 1 Đến 20, Học Tiếng Anh :: Bài Học 9 Số Đếm Từ 11 Đến 20

A. Nuclear family B. Blended family C. Extended family D. Stepfamily

22. Mothers often____________ themselves for their children.

A. Die B. Devote C. Sacrifice D. Give

23. The behaviour that is considered correct while you are having a meal at a table with other people is called _________

A. Table phối B. Table laying C. Table mat D. Table manners

24.. Someone who is opposed to great or sudden social changes và showing that she / he prefers traditional styles & values is a ________ person

A. Enthusiastic B. Conservative C. Sympathetic D. Unfriendly

25. Nam’s grandpa is __________. He is willing khổng lồ listen to, think about or accept different ideas.

A. Narrow-minded B. Single-minded C. Open-minded D. Conservative

26. It will be _______ if you ask someone to do everything for you without paying them money.

A. Reasonable B. Hospitable C. Fair D. Unreasonable

27. She has a very close __________ with the monitor of our class.

A. Association B. Relationship C. Exchange D. Classmate

28. His attitude _______ other people makes upsets me.

A. On B. For C. With D. Towards

29. Everyone’s asleep. We _____________ make a noise

A. Couldn’t B. Mustn’t C. Needn’t D. Wouldn’t

30. I’m quite happy khổng lồ walk. You _____________drive me home.

A. Don’t B. Haven’t C. Mustn’t D. Needn’t

31. “How does Amy like her new school?” – “Fine. Và she’s doing ________ in her courses”

A. Very good B. Extremely well C. Extremely good D. Very goodly

32. It’s late. I think we _____________ better go.

A. Had B. Have C. Should D. Would

33. Getting involved in a lãng mạn relationship doesn’t ___right for you now. You are too young.

A. Is B. Get C. Look D. Seem

34. Turn off the air conditioner. It’s _____________too cold in here.

A. Feeling B. Getting C. Smelling D. Seeming

Đáp án:

1. B 2. D 3. C 4. D 5. C 6. B 7. C 8. B 9. A 10. C

11. A 12. C 13. A 14. C 15. C 16. C 17. B 18. D 19. B 20. C

21. C 22. C 23. D 24. B 25. C 26. D 27. B 28. D 29. B 30. D

31 .B 32. A 33. D 34. B

Bài Tập giờ đồng hồ Anh Lớp 11 bao gồm Đáp Án Phần Đọc Hiểu

*
Bài Tập tiếng Anh Lớp 11 tất cả Đáp Án Phần Đọc Hiểu

Bài 1

decisions feelings efforts adulthoodmisunderstanding concerns parents wishes

Parental disapproval of lãng mạn relationships is very common, for a variety of reasons. Your parents may have (1) regarding whether or not you are truly ready lớn date or if the person you are interested in might not be a good influence. They may also not be ready khổng lồ admit that their child gets close khổng lồ (2). If you’re dealing with this, try lớn discuss your (3) calmly with your parents. Listen to lớn them and be ready khổng lồ follow some rules about relationships. If your parents forbid you from seeing the person, you should obey their (4). You can still see your boyfriend or girlfriend at school & remain friends. If you stay friends until after you graduate, you can start dating again since you’ll be old enough to make your own (5). While this may be hard to lớn accept at first, it will work out in the near future.

Đáp án:

1. Concerns 2. Adulthood 3. Feelings 4. Wishes 5. Decision

Bài 2

A YEAR WITH OVERSEAS VOLUNTEERS

I was with Overseas Volunteers (OV) for a year after leaving university, and I was sent khổng lồ an isolated village in Chad, about 500 km from the capital N’Djamena. Coming from’ a rich country, I got quite a shock as conditions were much harder than I had expected. But after a few days I soon got used khổng lồ living there. The people were always very friendly & helpful, và soon I began to lớn appreciate how beautiful the countryside was.

One of my jobs was to lớn supply the village with water. The well was a long walk away. Và the women used khổng lồ spend a long time every day carrying heavy pots backwards và forwards. So I contacted organization and arranged khổng lồ have some pipes delivered. We built a simple pipeline & a pump, & it worked first time. It wasn’t perfect – there were a few leaks, but it made a great difference to lớn the villagers, who had never had running water before. Và not only did we have running water, but in the evenings it was hot, because the pipe had been lying in the sun all day. All in all, I think .my time with OV was a good experience. Although it was not well-paid, it was well worth doing, and I would recommend it to anyone who was considering working for a charity.

1. The author ­­_______.

A. Used khổng lồ be a volunteer working in a remote village

B. Is living in the capital N’Djamena

C. Was born in a rich family

D. Has been working for OV for a year

2. How did the tác giả feel when he arrived in the village?

A. Impressed B. Disappointed C. Depressed D. Surprised

3. Which of the following is NOT TRUE?

A. Solar energy was used to heat water.

B. The villagers used lớn live in conditions without running water.

C. A pipeline was built to lớn carry clean water lớn homes.

D. It took a lot of time lớn take water trang chủ from the well.

4. The word “It” in paragraph 2 refers khổng lồ ­­_______.

A. The supply of water B. The pineline C. The pump D. Running water

5. What does the author think about his time with OV?

A. It was paid a lot of money. B. It was not worth working.

C. It wasted time. D. It provided good experience.

Xem thêm: Cách Làm Bánh Ăn Kiêng Keto Giảm Cân, Thơm Ngon Đơn Giản Nhất

Đáp án: 1A 2d 3A 4B 5D

Lời Kết

Trên đó là những bài xích tập giờ Anh lớp 11 có đáp án tuyệt và tinh lọc mà KISS English muốn mang đến cho bạn. Hy vọng nội dung bài viết này cân xứng và hữu ích với bạn. Chúc bạn có một buổi học vui vẻ cùng hiệu quả.